Vind een dealer of distributeur

VERKOOPPUNTEN

Tercoo® is te koop bij verschillende locaties door heel Nederland (en ver daarbuiten). U kunt de Tercoo® Roterende Straler bij uw lokale dealer kopen of online bestellen. Als u wederverkoper wilt worden kunt u bestellen via een distributeur of de fabrikant. U kunt de verschillende verkooppunten in de map hieronder opzoeken. Heeft u vragen over onze verkooppunten? Neem contact op met het verkooppunt van uw keuze door hierop te klikken of stuur ons een bericht.

 

 

   contact

   neem contact met ons op

   170 dealers

   Vind een dealer in de buurt

   diverse modellen

   vind de juiste straler voor jou

   contact

   neem contact met ons op

   170 dealers

   Vind een dealer in de buurt

   diverse modellen

   vind de juiste straler voor jou

   Tercoo® maakt het altijd schoon

   Roterende straler

   Tercoo® is een roterende schijf waarmee roest, verf, teer, epoxy, plamuur en lijmresten van materialen zoals staal, ijzer, beton of steen worden verwijderd. Met behulp van de Tercoo® Afstandhouder en Stofkap kunnen ook polyester oppervlakken schoongemaakt worden; bijvoorbeeld het verwijderen van gelcoat bij osmose. Wat overblijft is een gestraald oppervlak met de juiste ruwheid en reinheid, klaar voor het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag. Kortom, Tercoo® geeft de juiste oppervlaktebehandeling voor een goede hechting. 

   Transformeer je project

   Vereenvoudig je project & probeer eens iets nieuws

   Tercoo® Roterende Straler

   Tercoo® roterende straler, voor het behandelen van roest, roestplekken, verf en teer. Ook flexibele coatings of lijm- en kitresten zijn eenvoudig met de Tercoo roterende straler te verwijderen. Kortom; een ideaal én goedkoop alternatief voor stralen!

   We adviseren en helpen je je doelen te bereiken.

   We helpen je graag

   Neem contact op

   © 2023 All Rights Reserved

   We adviseren
   en helpen je je doelen te bereiken.

   We helpen je graag

   Neem contact op

   © 2023 All Rights Reserved

   Scroll naar boven